3 bästa hörlurarna för barn

3 bästa hörlurarna för barn

Spenderar ditt barn mycket tid med hörlurar i öronen, på dator, surfplatta eller mobil? Eller är det dags att införskaffa det första paret till den lilla? När det gäller hörlurar finns det ett par saker att tänka på för just barn, och den allra viktigaste faktorn är ljudnivån. Ett par vanliga hörlurar kan spela upp till 110 decibel, men detta är inte egentligen att rekommendera för människor, i alla fall inte under en längre tid. Du får också ljudet direkt i örat, och enheternas egen volymkontroll kan ibland vara för enkel att stänga av för att du ska kunna lita på att ditt barns öron skyddas.

Då är det bättre att införskaffa ett par hörlurar som inte spelar högre än 85 decibel, vilket är mer av en vardagsnivå, exempelvis samma nivå som en dammsugare, eller stadsbruset, dvs ljudnivåer som barnet är van vid. Att köpa hörlurar specifikt för barn betyder också att de är godkända enligt direktivet om leksakers säkerhet, och har därmed inte farliga sladdar eller liknande.

Trust Sonin Kids

är ett par riktigt bra hörlurar, som kommer i flera snygga färger och inte kommer kosta skjortan. De har klassiska kåpor och sitter bekvämt på barnets huvud. Speciella klistermärken följer med för att ditt barn ska kunna dekorera sina hörlurar som det vill – något som också gör det enkelt att lätt känna igen vilket par som tillhör just ditt barn.

Philips SHK4000

trådlösa hörlurar för barn är lite dyrare, men för barn är trådlöst en riktigt bra idé; mindre trassel med sladdar och därmed mindre risk för att sladdar ska vira sig runt ett barns hals. De är lätta och tunna och mycket bekväma, och låser ljudet i kåporna så att det inte stör folk runt omkring.

Mydoodles

är klart ett par riktigt snygga och lekfulla hörlurar. De säljs i ap- eller uggledesign och passar kanske yngre barn lite extra väl. Det finns både in-ear och over-ear att välja på, och har en sladd på 1,2 meter. De är inte heller särskilt dyra och är lätta att anpassa till huvuden av olika storlekar.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *